domingo, 7 de marzo de 2010

Matí rúfol a Gallecs amb el trovador de la Pobla

Avui dia del Senyor, setè de març del desè any del segon mil·leni hem sortit a voltar en Pere, el José Andrés, el Tito i en Martí (àlies el trovador de la Pobla) per Gallecs, altre cop per les proximitats del Castell de Palau-Solità i Plegamans. Feia un matí un tant rúfol i a mesura que a anat avançant s'ha posat més fosc i fred, hem sortit a dos quarts de nou del CEIP la Florida per dirigir-nos a Gallecs pel recorregut habitual. Durant la ruta, hem estat veient la preparació del campionat de BTT que forma part del campionat de Catalunya, hem continuat a través passant per la CIM. Un cop allí, no hem pujat pel passeig d'arbres, sinó per un carriol d'abans, que ens ha dut a una pujada, força maca, hem atravessat la palanca sobre l'AP-7, i ens hem disposat a devallar fins al torrent Caganell i l'antiga carretera de Gallecs, paral·lels a la gran via que du al verd nord.


El trovador de la Pobla, durant un descans per fer un drig d'aigua.

Hem planejat com el darrer jorn, fent petits pujols i turons vallesants, fins arribar al petit descens pel bosc de Can Veire. Deixant a ma esquerra Santa Maria de Gallecs, hem ascendit fins a la carretera de Caldes per fer un drig d'aigua al Castell de Palau-Solità i Plegamans.

Aquest cop no hem tornat pel mateix camí, si no que hem fer un furiós descens fins prendre la riera de Caldes, i planejar fins a casa. En total, 25 kilòmetres.

2 comentarios:

Pedro Damián dijo...

Martí, ets el poeta del poble. Què gran!!! hehehehehe... Per cert, hi ha hagut tercer temps a Cal Ramon?

martí dijo...

Hehehe!!, no vam anar a veure la cursa de BTT ...

;) <(El Trobador de la Pobla)