domingo, 21 de marzo de 2010

Primera sortida de la primavera

El sol es va fer escàpol en aquesta primera sortida de la recent trobada primavera. Però tres valents (Pere, José Andrés i Pedro) vam sortir a fer cops de pedals aquest diumenge fins a Gallecs, el camí de Sant Valerià, el bosc de can Veire, Santa Maria de Gallecs, el camí dels bandolers i el camí paral·lel a la carretera de Caldes. Tot per arribar al Castell de Palau-Solità i Plegamans.



I per tornar, vam fer una variant travessant per la masia de can Veire i l'urbanització de l'Estany de Gallecs, per anar a petar a la carretera C-155, continuar pel camí de Sant Valerià i baixar des de can Cònsol fins a l'ermita. Des d'allà, primer per la verneda del torrent Caganell i pujada fins a tornar a casa pel camí habitual.

L'amic Ramon, tenia tancat, així que després de 30 kilòmetres sobre rodes el tercer temps el vam fer al Tiki-taka del barri, on vam trobar les restes del FC Bibliotecaris Psicòpates, que venien de jugar al futbol sala al pati del CEIP la Florida. Cares llargues. Havien perdut i no l'havien trencat la mà a ningú. Nosaltres tornàrem a casa desprès d'engolir-nos les birres i unes braves.

¡Salut i pedals, companys!

No hay comentarios: